Murtovarkaan nolo pakomatka: Yritti Englannista Ranskaan kanootilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rötökset seuraavat ihmisen perässä modernissa yhteiskunnassa koko elämän ajan, sillä kaikki on tarkistettavissa rikosrekisteristä. Joskus toiseen maahan muuttaminen auttaa, sillä maiden eri lait voivat mahdollistaa uuden elämän aloittamisen.

Nyt englantilainen murtovaras Paul Redford yritti uhkarohkeaa temppua päästäkseen pakosalle hämärää menneisyyttään rikosten parissa. Miestä etsittiin useista varkauksista, kun hän päätti kokeilla Englannin kanaalin ylittämistä ja paeta Ranskaan saadakseen uuden elämän alkuun.

Pakoväline oli kanootti ja yllään 46-vuotiaalla miehellä oli pelkät lasten pelastusliivit. Ne hän oli varastanut Camberissa sijaitsevasta talosta. Ei liene yllätys, että varas saatiin kiinni kesken karkumatkan ja pidätettiin, uutisoi Daily Mirror -lehti.