Myleene Klassin läpinäkyvä mekko käänsi katseita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkujaan poptähtenä, sittemmin televisiojulkkiksena ja kahden lapsen äitinä tunnettu brittiläinen Myleene Klass on tuttu näky viihdelehtien palstoilla. Hänet on ikuistettu lukuisia kertoja esimerkiksi näyttäviin bikinikuviin.

Nyt Myleene Klass on kuvattu osallistumassa Lontoossä järjestettyyn The Classic Brit Awards -gaalaan. Tällä kertaa tähdellä ei tietenkään ollut yllään bikineitä, mutta Klass piti läpikuultavalla mekollaan huolen siitä että hänen muotonsa kyllä huomattiin punaisella matolla.

35-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.