Katy Perry liian vanha esiintyäkseen vähäpukeisesti: ”Jos olisi Rihannan vartalo…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry lukeutuu viihdemaailman tämänhetkisiin ykkösleideihin niin pukeutumisensa kuin listahittiensäkin suhteen. Neitokainen julkaisee 22. lokakuuta uuden Prism-levynsä, josta kuultiin taannoin esimakua Roar-singlen muodossa.

Nyt Katy Perry on kertonut väittämän, josta ainakin useat tähden miespuolisisista faneista lienevät eri mieltä. 29-vuotias täti nimittäin vihjaa olevansa liian vanha riisuutumaan paljastaviin vaatteisiin yleisön edessä. Laulajatar kertoi Capital FM -radiokanavan haastattelussa toivovansa ihmisten keskittyvän hänen vartalonsa sijaan hänen musiikkiinsa.

– Olen tullut vähän vanhemmaksi ja tajunnut, että se ei enää oikein onnistu minulta. Jos minulla olisi Rihannan vartalo, voisin pitää samanlaisia vaatteita kuin hänkin. Hän näyttää upealta niissä, Katy Perry kuvaili.

– Haluan pitää huomion musiikissani. Luotan kappaleihini, ja minun täytyy keskittyä niihin eniten, tähti jatkoi.

Katy Perry julkaisi taannoin uuden Roar-singlen, jonka musiikkivideolla hän esiintyy jälleen omalle huumorintäyteiselle tyylilleen uskollisena. Hän joutuu selviämään lentokoneonnettomuuden jälkeen yksin viidakossa, jossa hänestä kuoriutuu Tarzanista tutun Janen veroinen viidakkonainen.