Raskausaika tiivistettiin viiteen minuuttiin – näyttävä video julki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa on julkaistu viime vuosina useita time lapse -videoita, joihin on saatettu ikuistaa kokonainen vuorokausi, viikko tai jopa vuosi. Toiset ovat ottaneet itsestään kasvokuvia vuoden ajan ja toinen suosituimmista aiheista on raskausajan taltioiminen.

Nyt Danny Pier on julkaissut verkkoon videon, jolla näytetään hänen vaimonsa yhdeksän kuukauden pituinen raskaus ja heidän yhteisen lapsensa syntyminen aina raskaustestistä synnytyslaitokselle saakka. Pitkä prosessi on tiivistetty viiden minuutin pituiseksi videopätkäksi, joka nostaa liikutuksen kyyneleen silmäkulmaan.

Videolle on taltioitu päivä päivältä niin joulut, ultraäänet, ulkomaan matkat, kevään ja kesän saapumiset, yhteiset illanvietot kuin kauppareissutkin. Videon alalaidassa kulkevat juoksevat päivämäärät, joista voi hyvin päätellä raskauden etenemistä videokuvien lisäksi. Vauva syntyi 21. elokuuta.