StaraTV: Satin Circus -videoblogi – osa 1

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen nuorten miesten musiikki on parhaillaan kovassa huudossa maailmalla, ja tuorein erittäin lupaava tulokas on poikabändi Satin Circus. Neljän nuoren muusikon ja säveltäjän muodostama Satin Circus julkaisi äskettäin toisen singlensä nimeltä If You Love Me.

Kuva: YouTube

Nyt Satin Circus on sopinut Staran kanssa, että yhtye julkaisee jatkossa faneille suunnattua videoblogia yksinoikeudella StaraTV:ssä. Ohessa nähdään yhtyeen ensimmäinen videoblogi, jossa on mukana otteita muun muassa Linnanmäen keikalta.

Satin Circus syntyi vuonna 2010 neljän musiikin opiskelijan halusta tehdä kansainvälistä ja positiivista popmusiikkia. Intensiivisen harjoittelun ja säveltämisen tuloksena syntyi kappaleita, joissa ajankohtainen pop ja energinen rock yhdistyvät modernilla tavalla. Yhtye valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, jonka tuotannosta vastaavat huipputuottajat Peter Månsson ja Patric Sarin.