WOW! World of Warcraftista tehdään elokuva – tässäkö päätähdet?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituin verkkopeli World of Warcraft on saanut miljoonat ihmiset pauloihinsa ja pelaamaan tuntikausia päivässä. Pelin ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2004. World of Warcraft on sittemmin saanut runsaasti erilaisia lisäosia.

Lukuisten suosittujen videopelien lailla myös World of Warcraftin pohjalta tehdään elokuva, jonka nimi typistetään muotoon Warcraft. Universal Studios -tuotantoyhtiö ilmoitti elokuvan ensi-illan olevan 18. joulukuuta 2015. Ohjaajana toimii Duncan Jones, jonka aikaisempia elokuvia ovat sci-fi-seikkailut Moon ja Source Code.

Deadline-verkkosivuston mukaan Colin Farrell ja Mission: Impossible – Ghost Protocol -elokuvan naistähti Paula Patton käyvät parhaillaan neuvotteluja Warcraft -elokuvan päärooleista. Muita elokuvaan liitettyjä nimiä ovat tulevassa Prisoners-trillerissä nähtävä Paul Dano ja Star Trek Into Darkness -elokuvasta tuttu Anton Ylechin.