Elton John: ”Miley Cyrus romahtaa pian!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äsken umpisuolen puhkeamisen vuoksi keikkataukoa pitänyt 66-vuotias Elton John on vuosien varrella noussut yhdeksi maailman suosituimmista laulajatähdistä. Hän on myynyt vuosien varrella yli 250 miljoonaa levyä. Hänen tunnetuin hittinsä on Candle in the Wind.

Nyt musiikkimaailman ruhtinas on seurannut huolestuneena vierestä, kuinka Miley Curys niittää kyseenalaista huomiota sekoiluillaan. Elton arvelee, että Miley Cyrusin ja hänen kihlattunsa Liam Hemsworthin taannoinen ero on vain lopun alkua.

– Miley Cyrus romahtaa pian, Elton John jutteli Huffington Postille.

Miley itse on kommentoinut eroaan sillä, että hän käyttäytyy kuin lapsi – vaikka on aikuinen. Hänen on vaikea keskittyä silloin häiden suunnittelemiseen. Elton Johnille ojennetaan tässä kuussa maailman ensimmäinen Brit Icon Award -palkinto. Elton John tulee myös esiintymään kyseisessä palkintoseremoniassa.