Huligaani hajotti hiekkalinnan – tekijästä 1 300 dollarin vihjepalkkio

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lapset rakentelevat usein hiekkalinnoja rannalla, ja lopputulokset saattavat murentua nopeastikin aaltoihin. Toista on, kun vastaavan työn tekee hiekkamuovailun maailmanmestari. Enemmän voi myös ottaa päähän, kun kyseinen taideteos hajotetaan.

Näin on nyt käynyt Britanniassa, Essexin Frintonissa. Maailmanmestari Nicola Wood käytti kolme päivää muovaillakseen upean, rannalla makaavaa naista esittävän hiekkateoksen. Hän käytti työhön 40 tonnia hiekkaa.

Vandaalit onnistuivat hajottamaan teoksen heti, kun se valmistui. Kaupunginvaltuuston herrat raivostuivat ja laittoivat lähes 1.300 euron suuruisen palkkion niille, jotka käräyttävät ilkiteon tekijät poliisille. Tapausta käsitellään viranomaisten puolelta rikoksena, uutisoi Daily Mirror -lehti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat