Tyrmistyttävä huumeväittely BB-talossa: ”Essoja lapsen juomaan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on ollut jo muutaman päivän ajan hiljaista kuin huopatossutehtaassa, mutta tänään keskustelu pääsi odottamattomaan vauhtiin. Jori Kopponen ryhtyi nimittäin yllättäen julistamaan huumemyönteistä kantaansa näkyvästi ja kuuluvasti.

Kopponen kehui huumeiden vaikutuksia verrattuna alkoholiin ja kertoi, ettei itse edes nuhtelisi omaa lastaan, jos tämä jäisi yläasteella kiinni huumeidenkäytöstä. Taikuri kehui lisäksi vuolaasti kannabiksen ja MDMA-huumeen vaikutuksia, mutta muut asukkaat eivät olleet samoilla linjoilla.

– MDMA on sellainen, johon ei voi jäädä koukuuun. Täällä tarvittaisiin nyt ”Pilvi vapaaksi” -paitoja, Kopponen paasasi.

– Et sä voi sanoa tuollaisia ääneen! Mieti vähän missä ollaan. Me ollaan televisiossa. Sulla on pikkulapsi kotona. Ihan oikeesti. Et sä saa sanoa ääneen tuollaisia asioita, Sara Sieppi ärsyyntyi.

– Sen takia mä oon puhumassa täällä! Te ootte nuoria, ette te ymmärrä, Jori Koppinen huusi.

– Isä opastaa lastaan polttamaan pilveä. Mahtavaa, sä oot hieno isä, Sara jatkoi Jorin puheiden päivittelyä.

– Alkoholi myrkyttää kehoa ja saa tekemään väkivaltaisia tekoja. Pilvi on upea asia. Alkoholi on pahin huume. Kattokaa tilastoja. Nukkuuhan se lapsi nyt vähän pidempään, kun laittaa vähän essoja sen juomaan, Jori jatkoi valitsemallaan linjalla.

– Toi oli nyt aika huono läppä, Johanna kiteytti asukkaiden ajatukset.

Kopponen lopetti huumemyönteisen saarnansa vasta, kun Esko Eerikäinen otti väkisin puheenvuoron ja sai vaihdettua puheenaiheen toiseksi. Sitä ennen Jori halasi väkisin Aleksia, vaikka tämä ei sellaista halunnutkaan.