Kaapista tullut Ricky Martin kiusasi homoja: ”Olin häpeissäni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Homous ei tunnu olevan nykyään enää samankaltainen tabu julkisen elämän piirissä kuin vielä pari vuosikymmentä sitten. Taannoin esimerkiksi Pako-sarjan tähti Wentforth Miller tuli ulos kaapista lukuisten muiden tähtien lisäksi.

Latinomuusikko Ricky Martin on sen sijaan myöntänyt homoutensa jo vuosia sitten. Nyt miestähti on kuitenkin tehnyt asiaan liittyvän yllättävän paljastuksen. Hän kertoi Australian GQ-lehden lokakuun numerossa kiusanneensa aikoinaan homoseksuaaleja.

41-vuotias laulaja pysyi kaapissa vuosien ajan, koska pelkäsi ihmisten kritiikkiä. Salailu johti raivoon, jonka hän purki ympärillään oleviin ihmisiin. Mies luonnollisesti katuu asiaa nykyään.

– Olin erittäin vihainen ja kapinallinen. Katselin homomiehiä ja mietin, etten ole tuollainen. En halua olla tuollainen. Olin häpeissäni. Sisäistin homofobian. Katselen taaksepäin, ja tajuan kiusanneeni ihmisiä, jotka tiesin homoiksi, kertoi Martin lehdessä.

Martin jätti salailun sikseen vuonna 2010 ja tuli vihdoin julkisesti ulos kaapista. Tuolloin Ricky kertoi, että hänellä oli elämässään ollut naissuhteita, mutta hän tunsi romanttista rakkautta myös samaan sukupuoleen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat