Alusvaatteille on käyttöä seksileikeissä – tässä vinkit

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Esileikki voi alkaa jo molempien työpaikoilta, kun pitkin päivää lähetellään pikkutuhmia viestejä. Sitten kun pari pääsee lopulta kotiin, ottaa raaka himo vallan ja kumppanukset kaatuvat sänkyyn harrastamaan kiihkeitä lemmenleikkejä. Riisutut vaatteet kannattaa liittää leikkeihin mukaan.

Femail First vinkkaa, että miksipä naisten kauniita alushousuja ei voisi hyödyntää tunnelman virittämisessä. Kun neitokainen todennäköisesti kuitenkin riisuu pikkupöksynsä pois jossain vaiheessa seksin harrastamista, voi alusvaatteille keksiä muuta käyttöä.

Naisen alushousut ovat usein joustavaa pitsiä tai kangasta, ja ne soveltuvatkin erinomaisesti esimerkiksi kumppanin käsien sitomiseen. Voipa alushousuilla jopa sulkea kumppanin suun. Asiantuntijat myös vinkkaavat, että alushousuissa saattaa olla tuoksuja ja makuja, joita kannattaa rohkeasti testata lisävireen saavuttamiseksi. Harva varmaan lähtee maistelemaan pitsipöksyjä, mutta olemassa on myös syötäviä alusvaatteita, joita voi ostaa esimerkiksi erotiikkaliikkeistä.