Hellyttävää vai pelottavaa? Kissapedon kehräys ei jää huomaamatta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suuret kissapedot muuttuvat hellyydenkipeydessään varsinaisiksi kotikissoiksi, kun ne kerjäävät rapsutuksia ja huolenpitoa joko lajitovereiltaan tai eläintenhoitajiltaan. Nyt Cedar Cove Tiger Parkin vanha kissavideo on tehnyt rymisten paluun netinkäyttäjien ruuduille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nimittäin makoilee silminnähden onnellinen kissapeto nimeltään Voodoo. Leopardi nauttii hoitajansa rapsutuksista niin paljon, että innostuu kehräämään häkissään kovaäänisesti. Suloinen kissaeläin näyttää onnelliselta ja tyytyväiseltä siitä huolimatta, että viettää päivänsä kissapuiston suljettujen ovien takana.

Kissat eivät suinkaan kehrää vain tyytyväisenä. Kehrääminen on myös kissojen tapa rauhoitella toisia kissoja tai kanssaeläjiään. Lisäksi lemmikit voivat kerjätä kovaäänisen kehräämisen avulla huomiota, ja kissat saattavat kehrätä jopa kuollessaan.