Mies löysi tililtään 4 040 404 040 404 dollaria – oli hetken maailman rikkain!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmasta löytyy muutamia superrikkaita, joiden omaisuus nousee kymmeniin miljardeihin dollareihin. Kukaan heistä ei ole kuitenkaan vielä päässyt biljonääriksi. Paitsi eräs amerikkalaismies, jonka tilille ilmestyi tähtitieteelliset 4.040 miljardia dollaria, eli 4.040.404.040.404 dollaria.

Maailman ensimmäinen biljonääri Reggie Theus olisi voinut ostaa tililleen ilmestyneillä rahoilla vaikkapa mukavan saarivaltion omakseen, mutta sen sijaan mies lupasi maksaa rahoillaan Yhdysvaltojen paisunutta valtionvelkaa. Sekään ei onnistunut, koska kyseessä oli pankin virhe, joka huomattiin nopeasti. Pankki pyysi mieheltä, ettei sen nimeä mainita.

– Olin todella yllättynyt, kun katsoin tililleni ja huomasin paljonko rahaa siellä oli. Tarkistin asian, ja sain tietää, ettei maailmassa ole koskaan aiemmin ollut biljonääriä, Reggie Theus kertoi KLTV-kanavalle.