Tee herkullista banaanijäätelöä – näin helposti se onnistuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etkö osaa tehdä kravattisolmua, mehukeittoa tai viikata lakanoita oikein? Tuottavatko myös ananaksen pilkkominen tai puhelimen SIM-kortin vaihtaminen tuskaa? YouTube on opetusvideoiden aarreaitta, kun ihmiset neuvovat muille ihmisille opettelemiaan tai hoksaamiaan asioita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yleensä asiat ovat yksinkertaisempia kuin moni uskaltaa edes ajatella. Tämän todistaa FoodHacksin tuore ruoanlaittovideo, jolla neuvotaan, kuinka helposti voi tehdä banaanijäätelöä kotioloissa. Seikkaperäinen video opettaa jäätelön tekemisen banaanin kuorimisesta lähtien, eikä kyseisen herkun valmistaminen ei voi mennä pieleen tumpeloimmaltakaan kokkaajalta.

Sama YouTube-käyttäjä on myös julkaissut videon siitä, kuinka pekoni paistetaan täydellisesti: Laita pekonit pellin päällä uuniin 15 minuutiksi, ota ne sieltä pois, valuta kypsät pekonit talouspaperin päällä ja nauti.