Kissa on ilmiömäinen pingispelaaja – katso hauska video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka viikonloppuun on vielä reilusti matkaa ja monta yötä, voi arjen työ- tai opiskeluahdistusta lieventää söpöjä kissavideoita katselemalla. Uutisoimme lähes viikoittain verkon hauskimmista kissavideoista, ja jälleen yksi sellainen on noussut vahvasti esittelemisen arvoiseksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nimittäin nähdään pingispöydällä lepäilevä kisumirri, joka leikkii pingisverkon ja -pallojen kanssa. Kissa lyö tarkasti tassullaan pingispalloja takaisin lyöjälle ja eläimestä kuoritutuu varteenotettava vastus pelaajalle.

Pingis, ping-pong, eli pöytätennis, on nykyään yksi olympialajeista. Pelin alkujuuret ovat Britanniassa, jossa pelattiin pöytätenniksen esimuotoa samppanjapullon korkeilla ja sikarirasioilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat