Kissa on ilmiömäinen pingispelaaja – katso hauska video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka viikonloppuun on vielä reilusti matkaa ja monta yötä, voi arjen työ- tai opiskeluahdistusta lieventää söpöjä kissavideoita katselemalla. Uutisoimme lähes viikoittain verkon hauskimmista kissavideoista, ja jälleen yksi sellainen on noussut vahvasti esittelemisen arvoiseksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nimittäin nähdään pingispöydällä lepäilevä kisumirri, joka leikkii pingisverkon ja -pallojen kanssa. Kissa lyö tarkasti tassullaan pingispalloja takaisin lyöjälle ja eläimestä kuoritutuu varteenotettava vastus pelaajalle.

Pingis, ping-pong, eli pöytätennis, on nykyään yksi olympialajeista. Pelin alkujuuret ovat Britanniassa, jossa pelattiin pöytätenniksen esimuotoa samppanjapullon korkeilla ja sikarirasioilla.