Raju riita Glee-kulisseissa – vihattu tähti jäi pois tribuuttijaksosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun Glee-nuorisosarjan fanit kokivat taannoin järkytyksen, kun sen päätähti Cory Monteith kuoli äkillisesti. Näyttelijän muistoa kunniotetaan sarjassa erikoisjaksolla, joka käsittelee hänen hahmonsa poistumista.

Cory Monteithin tribuuttijaksossa tullaan näkemään sarjan nykyisten tähtien lisäksi lukuisia sarjasta jo poistuneita näyttelijöitä. Monteithin hahmon ex-tyttöystävää, Quinn Fabrayta, näytellyt Dianna Argon ei kuitenkaan ole jaksossa mukana. Syynä on RadarOnline.com-verkkosivuston mukaan se, että lukuisat sarjan näyttelijöistä ja tekijöistä eivät pidä näyttelijättärestä.

Päätös on hämmentänyt Glee-sarjan faneja. Dianna Argon näytteli Cory Motheithin esittämän Finn Hudsonin entistä tyttöystävää, ja oli näin ollen tärkeä osa sarjan juonta. RadarOnline.com-sivuston mukaan Gleen luoja Ryan Murphy ja Monteithin tosielämän tyttöystävä Lea Michele kuitenkin tuntevat syvää inhoa Dianna Argonia kohtaan, ja haluavat olla tämän kanssa mahdollisimman vähän tekemisissä.

Moteithille omistetun tribuuttijakson musiikkiesityksistä ansaittavat myyntitulot tullaan luovuttamaan hyväntekeväisyyteen kunnianosoituksena edesmenneelle tähdelle. Jakso esitetään Yhdysvalloissa 10. lokakuuta.