Fanit tunkeutuivat hotelliin – varastivat One Direction -tähden alushousut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun One Direction -poikabändin laulaja Liam Payne herätti taannoin hämmästystä tuhlaamalla rahojaan päättömästi ystävän syntymäpäiväjuomiin. Miehen kerrotaan tilanneen muusikko Wizkidille 1,5 miljoonan euron arvoista shampanjaa.

Liam Paynella ei liene pulaa rahasta, mutta nyt hän oli lähellä olla yksiä alushousuja köyhempi. Laulajan kuivumassa olleet bokserit nimittäin varastettiin Australian Sydneyssä sijaitsevan hotellin parvekkeelta. Asialla olivat kuusi teini-ikäistä tyttöä ja kahdeksanvuotias poika. Tähti raportoi tapahtumia Twitter-tilillään.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

– Oudoin tapa, jolla olen ikinä herännyt. Olet alasti sängylläsi ja joku yrittää avata parvekkeesi ovea. Tästä tulee outo päivä, Liam twiittasi.

– Hmm, joku varasti bokserini. Tämä on noloa, tähti jatkoi.

Alushousuvarkauteen syyllistyneet teinit jäivät sittemmin kiinni, kun yhtyeen turvamies löysi yhden tytöistä Liamin Calvin Klein -bokserit jalassaan. 13-vuotias tyttö joutui palauttamaan housut poptähdelle. Hän myönsi myöhemmin tekonsa Sydneyn Daily Telegraph -lehdelle.

Viime vuonna yli 6 miljoonaa euroa tienannut Payne myönsi This Is Us -dokumenttielokuvan kuvauksissa seurustelevansa Sophia Smiths -nimisen tytön kanssa. Mieheltä kysyttiin tyttöystävästä, ja hän kertoi deittailevansa uutta naista. Liam osoitti jopa yleisössä istuvaa Sophiaa, kun häneltä tiedusteltiin mielitietyn henkilöllisyyttä.