Hana Nitschen kuvauksista ei glamouria puuttunut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rap-moguli Russell Simmonsin kuvankauniina tyttöystävänä tunnettu saksalainen mallikaunotar Hana Nitsche kuuluu tämän hetken nouseviin kykyihin. Neito julkaisee aika ajoin verkossa seksikkäitä kuvia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tällä kertaa 26-vuotias Hana poseerasi Twitter-kuvissa keskellä glamouria tihkuvia kuvauksia. Mustaan mekkoon muotonsa verhonnut tähti näytti otoksissa dramaattisen seksikkäältä.

Hana Nitsche nousi aikoinaan julkisuuteen Saksan Huippumalli haussa -ohjelmasta. Neito on seurustellut 55-vuotiaan Simmonsin kanssa useamman vuoden. Pariskunta on aika ajoin ikuistettu yhteisillä lemmenlomilla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat