Jay Z ei saanut Beyoncea helposti – sitkeys palkittiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva Beyonce viettää nykyään onnellista ja ylellistä eloa yhdessä aviomiehensä Jay Z:n ja heidän tyttären Blue Ivyn kanssa. Beyoncen ja Jay Z:n suhdetta ei kuitenkaan voi väittää salamarakastumiseksi.

Forbes-lehden haastattelussa ensitapaamisesta kertonut Jay Z myönsi, että hänellä oli kova työ voittaa Beyoncen sydän. Hän yritti olla mahdollisimman vaikuttava mies, vaikkakin samaan hengenvetoon räppäri myönsi, että Beyonce on itsekin hyvin viehättävä etelävaltioiden tyttö ja taso oli korkea.

Jay Z sanoi, että Beyonce ei aluksi edes kiinnostunut hänestä. Sitkeä liehittely tuotti kuitenkin tulosta ja pariskunta meni salaa naimisiin huhtikuussa 2008. Ei liene epäselvää, että Jay Z:n leveä elämäntyyli on sitä myötä tarttunut myös laulajakaunottarelle. Musiikkimogulin omaisuuden arvioidaan olevan noin 500 miljoonaa dollaria.