Jessica Lowndes nosti muodot tarjottimelle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen 90210-tähti Jessica Lowndes on esiintynyt televisiosarjojen lisäksi elokuvissa, kuten Autopsy, Altitude ja The Haunting of Molly Hartley. Tähti seurustelee rugbypelaaja Thom Evansin kanssa.

24-vuotias Jessica on nyt ikuistettu Veuve Clicquot Polo Classic -tapahtumassa Kaliforniassa. Seurapiiritapahtumaan neitokainen oli valinnut ylleen antavan kukkamekon, joka toi esille tähden muhevat muodot.

Kanadalaissyntyinen Jessica Lowndes esittää parhaillaan 90210-sarjassa Adrianna Tate-Duncanin roolia. Se on hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa. Aiemmin hän on näytellyt muiden muassa televisioelokuvassa Saving Milly ja vilahtanut Kyle XY ja Greek -televisiosarjoissa. Näyttelemisen lisäksi hän toimii myös laulajana ja säveltäjänä. Hän julkaisi vuonna 2011 ensimmäisen Fool-singlensä.