Mitkä lihakset! Jussi69 ja Duudson-Jarppi kuntosalilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The 69 Eyes juhlii tänä vuonna 25-vuotista uraansa. Yhtyeen rumpali Jussi69 tähdittää parhaillaan myös tuoreimman Idols-kauden tuomarikaartia. Mies tunnetaan mustan piikkitukkansa lisäksi huikeista vatsalihaksistaan ja suurieleisestä lavashowstaan.

Jussi69 kertoi Staralle hiljattain viettävänsä erittäin hektistä elämää, koska hänellä on nykyisin kaikkien muiden työkiireiden lisäksi vastuullinen tehtävä Idolsin tuomaristossa. Mies pitää kunnostaan huolta salilla treenaten. Nyt hän on julkaissut Instagramissa videon, jolla hän karjuu yhdessä Duudsoneista tutun Jarpin kanssa painoja nostellen.

The 69 Eyes julkaisee pian kokoelmalevyn The Best Of Helsinki Vampires. Albumille on päätynyt myös uusi Lost Without Love -niminen kappale, josta julkaistiin sinkku lokakuun ensimmäisenä perjantaina. Kyseessä on Jussi69:n mukaan yhtyeen massiivisin musiikkikappale.