Miley Cyrusin huumekuva ihmetyttää – Justin Bieber käyttää kannabista?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monen mielestä Miley Cyrusin pepputanssi on jo otsikoissa niin riepoteltu juttu, että neitokaisesta kertovat uutiset eivät enää hetkauta suuntaan tai toiseen. Äskettäin Mileysta tehtiin oma koriste-esine, jossa laulaja heiluttaa takamustaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Miley Cyrus jatkaa tarkoituksenhakuista shokeeraamista, sillä nyt nainen on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa hän poseeraa omintakeinen toppi päällä – ja kuinkas muutenkaan kuin kieli ulkona. Paidassa on kannabislehtien ympäröimä Justin Bieberin kuva. Bieberille on laitettu kuvaan sätkä suuhun ja edessä on teksti Reefer Fever.

Miley: The Movement -dokumentissa entinen Hannah Montana -tähti kertoi siitä, miten hän on lähtenyt muokkaamaan tähtikuvaansa itsenäisesti. Hänen ympärillä vellova kohu alkoi siitä, kun hän esiintyi MTV:n VMA-gaalassa rohkeasti Robin Thicken Blurred Lines -kappaleen aikana. Vähäpukeinen tähti muun muassa työnsi peppuaan r&b-tähteä vasten. Nyt Cyrus on vihjannut uudessa MTV-dokumentissa kaiken ronskiuden olleen tarkasti suunniteltua.