Nainen oli 24 vuotta koukussa kilpailuihin – näin paljon tienasi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Erilaisia kilpailuja pursuaa joka puolella netissä, kaupoissa ja vaikkapa tuotteiden mainostuksena. Joskus kilpailuihin osallistumiseen voi jäädä koukuun, ja tuloksena on vähintäänkin mielenkiintoisia voittoja.

Brittiläinen Kim Searle on kuluttanut viimeiset 24 vuotta osallistumalla joka päivä sataan kilpailuun. Epäonniset, jotka sanovat, ettei kilpailuista ikinä voita mitään, voivat ihmetellä seuraavaa. Kim on nimittäin voittanut vuosien mittaan 126.000 euron edestä huimia palkintoja.

Ensimmäinen palkinto oli mikroaaltouuni vuonna 1989, minkä jälkeen hän voitti 13.000 euron arvoisen matkan Floridan Disneylandiin ja 2.500 euron lennot Australiaan. Näin 50-vuotias nainen kommentoi voittojaan.

– Osallistun kilpailuihin käytännössä joka aamu, päivä ja ilta. Olen addiktoitunut. Osallistun, enkä välitä palkinnosta. Odotan postimiehen tuovan minulle palkinnon, siitä on tullut minulle fiksaatio, kertoi Kim Searle Daily Mirror -lehdelle.