Nightwishin uusi laulaja paljastettiin – yhtyeestä tuli kuusijäseninen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Nightwish-yhtye on ollut viime vuosina kovasti otsikoissa miehistönvaihdostensa merkeissä. Laulaja on vaihtunut jo useampaan otteeseen, ja viime kuukausina on kovasti odotettu tietoa yhtyeen seuraavan vokalistin henkilöllisyydestä. Nyt se on viimein paljastettu, eikä tieto ollut kovin suuri yllätys.

Nightwish paljasti hetki sitten Facebook-sivuillaan, että Floor Jansen on jatkossa yhtyeen laulusolisti. Tämän lisäksi bändi tulee jatkossa olemaan kuusijäseninen, sillä Troy Donockley on myös liittynyt täyspäiväiseen kokoonpanoon.

– Alunperin halusimme odottaa tämän vuoden loppuun asti ennen lopullisten päätösten tekoa, mutta viimeinen vuosi on selvästi osoittanut Floorin ja Troyn kuuluvan joukkoomme. Olemme valtavan kiitollisia yhteishengestä mikä välillemme on kehittynyt. Tästä on kutkuttavan hienoa jatkaa yhdessä kohti seuraavaa levyä ja uusia mahdollisuuksia, yhtye kommentoi asiaa.