Siperia opetti metromatkustajaa – potkaistiin ovesta pihalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen julkisilla kulkuneuvoilla matkustanut tietää, että aina mukaan mahtuu usein yksi tökerösti käyttäytyvä ihminen, joka saa kanssamatkustajat raivon partaalle. Nyt arkistojen uumenista on kaivettu esiin aina ajankohtainen video, jolla näytetään, kuinka vaunussa häiriköinyt matkustaja heitetään ulos.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Huonosti käyttäytyvät matkustajat. He puhuvat liian kovaäänisesti puhelimeen, vievät vähintään kaksi paikkaa, tukkivat käytävän tavaroillaan tai huutavat ja öykkäröivät humalassa. Eräs YouTube-video näyttää nyt esimerkin siitä, kuinka törkeästi eräs nainen viivytti maanalaisen metron lähtemistä seisomalla junan oviaukossa.

Nainen odotti ystäväänsä metroon mukaan. Kanssamatkustajat eivät kuitenkaan katsoneet moista toimintaa hyvällä, ja yhtäkkiä joku matkustajista potkaisi naisen oviaukosta pihalle. Monen mielestä nainen sai ansionsa mukaan, koska ei osannut kunnioittaa muita matkustajia.