Nämä julkkikset ovat asuneet kummitustalossa – Adele palkkasi kummitusvartijan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toiset uskovat, että henget saattavat jäädä rakennuksiin kummittelemaan, mikäli heille on jäänyt taakseen selvittämättömiä asioita kuollessaan. Myös traagiset tapahtumat saattavat joidenkin mukaan jättää hengen vaeltamaan elämän ja tuonpuoleisen välimaastoon.

Nicolas Cage osti aikoinaan tarkoituksella kummitustaloksi tituleeratun kiinteistön. Kyseessä on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista aavetaloista, eli New Orleansissa sijaitseva LaLaurie Manson. Cage ei ole tiettävästi nukkunut yhtäkään yötä kiinteistössä. Myös Keanu Reeves on nähnyt kummituksia, kun hänen lapsuudentalossaan esiintyi jalaton haamu hänelle ja näyttelijän siskolle.

Matthew McConaughey on asunut talossa, jossa kulkee Madame Blue -niminen henki. Nainen tekee rakennuksessa ääniä, jotka kuulostavat samalta kuin pudottaisi kolikon korkealta lattiaan. Loretta Lynn on sen sijaan viettänyt hetkiä kodissa, jonka alle on haudattu 19 sotilasta sekä joukko orjia. Samaisessa talossa kulkee myös valkoisiin pukeutunut naiskummitus, The Stir paljastaa.

Adele kuuluu kummituksista kärsineisiin julkkiksiin, ja hänen kymmenen makuuhuoneen kartanossa kuului öisin niin paljon ääniä, että laulaja joutui palkkaamaan itselleen erityishenkivartijan. Anne Rice on niin ikään omistanut kiinteistön kummitusten paratiisi New Orleansissa. Talossa esiintyi itseään ampuneen miehen haamu. Joukkoon pääsee myös Alyson Hannigan, joka on nähnyt nykyisessä asunnossaan kummituksia muun muassa kylpyhuoneen ikkunasta.