Jussi69 uskomattomista aikatauluistaan: ”Olen se jätkä The Truman Show -leffasta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocktähden elämää pidetään yleisesti varsin rauhallisena taiteilijaelämänä, mutta poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön. Esimerkiksi The 69 Eyes -yhtyeen Jussi69 on täyttänyt kalenterinsa ääriään myöden, sillä hänellä on vain aniharvoin vapaa-aikaa.

Miehellä on monta rautaa tulessa, eikä Idols-tuomarointi ole ainakaan päästänyt aikataulua löysemmäksi. Hänellä on parhaillaan kuusi radio-ohjelmaa viikossa, Idols tulee televisiosta päivittäin ja suoria lähetyksiä kuvataan torstaisin 17. lokakuuta alkaen. Lisäksi hän treenaa ja keikkailee bändinsä kanssa.

– Joskus mun elämä tuntuu siltä, et mä olen se jätkä siitä The Truman Show -leffasta. Oikeesti, mä odotan vain, koska se lamppu putoaa taivaalta. Kun kaikki tuntuu tietävän mun tekemiset, ja mä oon aina menossa. Oon ajatellut, että joskus ois kiva kokeilla tavallista elämää yhden päivän ajan, että duunin jälkeen kuudelta työt ois tehty ja sit ois vapaalla, Jussi69 kertoi Staralle.

Jussi kertoi myös erään tositarinan aikatauluistaan.

– Kerran lensin Ouluun Idols-kuvauksiin, jossa maski oli kello 05.30 aamulla. Siellä kuvattiin 21.30 asti, joka oli mun ehdoton takaraja. Sitten hyppäsin autoon, jossa odotti mun kuski, koska niin myöhään sunnuntai-iltana ei enää liikkunut mikään muu.

– Ajoimme Oulusta Helsinki-Vantaalle, josta lähti lento kello 05.30 Kööpenhaminaan, ja siellä vaihdoin kello 07.50 Hannoverin koneeseen. Hannoverissa mua odotti taas auto, joka vei suoraan festarilavalle esiintymään. Soitettiin Nightwishin ja HIM:n kanssa M’era Luna Festivaleilla 60.000 ihmiselle. Keikalta suoraan autoon ja Pariisin kautta takaisin Idolsia kuvaamaan.