Katie Holmes on kodin hengetär – leuhkii sisaruksilleen ruoanlaittotaidoillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijätär Katie Holmes erosi viime vuonna supertähti Tom Cruisesta. Kun aiemmin Katien elämää ovat huhujen mukaan ohjailleet skientologit ja hänen aviomiehensä, on hän eron jälkeen ottanut elämäniloaan takaisin tavallisten kotitöiden parissa.

Katie Holmes on tunnustanut olevansa varsinainen jauhopeukalo ja keittiövelho. Hän kertoi Feeding America -tapahtumassa vieraillessaan, että hän kokeilee jatkuvasti uusia reseptejä ja panostaa annostensa ulkonäköön. Katie myös tunnusti, että ottaa jokaisesta kokkauksesta kuvan ja lähettää sen sukulaisilleen.

– Rakastan ruokaa. Yritän tulla jatkuvasti paremmaksi kokiksi. Teen esimerkiksi pannukakkuja ja meriahventa ja lähetän vanhemmille sisaruksilleni kuvia todisteeksi, että kyllä minäkin osaan, hän naurahtaa.

Lisäksi hän myöntää, että hakee seitsemänvuotiaan Suri-tyttärensä kanssa jonkin verran noutoruokaa. Hänen mukaansa keittiöstä pitää päästä joskus myös pois, että siitä osaa nauttia enemmän. Katie palkkasi itselleen taannoin deittivalmentajan päästäkseen takaisin treffailun makuun.

Katie Holmes lukeutuu Hollywoodin seuratuimpiin naistähtiin. Dawson’s Creek -sarjassa 1990-luvun loppupuolella läpimurtonsa tehnyt Holmes oli naimisissa Tom Cruisen kanssa vuodesta 2006 lähtien, mutta pariskunta erosi viime vuonna.