Ponit iskivät silmänsä toimittajaan: ”Olen aivan kananlihalla…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme usein kertoneet uutistenlukijoiden ja televisio-ohjelmien reporttereiden kohtaamista hauskoista kuvaustilanteista. Hiljattain eräs toimittaja joutui kohtaamaan hyökkäävän kukon ilmalennon kesken suoran aamulähetyksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTubessa on julkaistu video, jolla nähdään Born to Explore -ohjelman isäntä Richard Wiese tiukassa tilanteessa. Hän on nimittäin haastattelemassa asiantuntijaa poniaiheiseen ohjelmaansa, kun taustalla olevat shetlanninponit äityvät liian innokkaiksi.

Pienet hevoset ryhtyvät haistelemaan Wieseä lähietäisyydeltä, eikä ohjelman kuvaaminen onnistu alkuunkaan. Wikipedian mukaan shetlanninponi on yleensä mukavaluonteinen, ystävällinen ja älykäs poni, mikä käy selvästi ilmi myös tästä videopätkästä.