Satin Circus -videoblogi – osa 2

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen nuorten miesten musiikki on parhaillaan kovassa huudossa maailmalla, ja tuorein erittäin lupaava tulokas on poikabändi Satin Circus. Yhtyeen videoblogi nähdään yksinoikeudella Starassa, ja nyt vuorossa on toinen jakso. Siinä yhtye nähdään keikkamatkalla ja Hartwall Areenan backstagella.

satincircus10102013

Neljän nuoren muusikon ja säveltäjän muodostama Satin Circus julkaisi äskettäin toisen singlensä nimeltä If You Love Me. Yhtye syntyi vuonna 2010 neljän musiikin opiskelijan halusta tehdä kansainvälistä ja positiivista popmusiikkia. Yhtyeen kappaleissa pop ja energinen rock yhdistyvät modernilla tavalla. Satin Circus valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, jonka tuotannosta vastaavat huipputuottajat Peter Månsson ja Patric Sarin.