Suzanne Somers: ”Seksiä kaksi kertaa päivässä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksillä on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia, sillä se pitää mielen ja kehon virkeänä. Tämän väitteen elävänä esimerkkinä voidaan pitää Candid Camera -ohjelmista tuttua 66-vuotiasta blondia Suzanne Somersia.

Suzanne Somers on nimittäin paljastanut The Talk -ohjelmassa vieraillessaan harrastavansa seksiä vähintään kaksi kertaa päivässä. Vielä ihailtavammaksi asian tekee se, että hän on ollut onnellisesti naimisissa aviomiehensä Alan Hamelin kanssa peräti 36 vuoden ajan. Moni veikkaa, että juuri usein harrastettu seksi on sekä Suzannen ulkonäön että pitkäikäisen avioliiton salaisuus.

Suzanne Marie Somers on kalifornialainen naisnäyttelijä, joka on tullut tutuksi piilokameraohjelman lisäksi muun muassa Starsky and Hutch -televisiosarjasta, jossa hän esiintyi vuosina 1975–1977.