Harry Potter -tähti ehdolla Queen-elokuvan päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvilla maailmanmaineeseen noussut Daniel Radcliffe kertoi taannoin haluavansa toimintaelokuvaroolien pariin. Hän ei kitenkaan haluaisi näytellä James Bondia, vaan sopisi omien sanojensa mukaan paremmin agenttiseikkailujen roiston rooliin.

Daniel Radcliffe saattaa kuitenkin astua valkokankaalla erään toisen britti-ikonin kenkiin. Daily Star -lehden mukaan Queen-nokkamies Freddie Mercurystä kertovan elokuvan tuottajat havittelevat 24-vuotiasta tähteä projektin päärooliin.

Freddie Mercuryn rooliin kiinnitettiin alun perin Borat-tähti Sacha Baron Cohen. Mies kuitenkin jätti projektin erimielisyyksien vuoksi. Daniel Radcliffen kerrotaan puolestaan tehneen vaikutuksen tuottajiin tulevassa Kill Your Darlings -elokuvassa, jossa hän näyttelee runoilija Allen Ginsbergiä.

Kuuluisana velhopoikana uransa aloittaneelta näyttelijältä ei varallisuutta puutu, sillä hänen omaisuudensa kerrotaan olevan 68 miljoonaa euroa. Daniel nähdään tänä vuonna kolmessa elokuvassa, joihin lukeutuvat Kill Your Darlings, The F Word ja Horns.