Aiotko vaihtaa uuteen iPhoneen? Katso ensin tämä vertailu

Digi · Tim Isokivi

Teknologiajätti Apple toi taannoin markkinoille uudet mallit suosituista iPhone-älypuhelimistaan. Uutuudet olivat iPhone 5S ja iPhone 5C, joista varsinkin ensinmainittua kehuttiin aikaisempia puhelimia nopeammaksi ja tehokkaammaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Apple-fanisivusto EverythingApplePro on julkaissut Youtube-tilillään videon, jossa verrataan jokaisen kahdeksan tähän mennessä julkaistun iPhone-puhelimen nopeuksia. Havainnoillistava video onkin tärkeää katsottavaa niille, jotka pohtivat, kannattaako oma nykyinen iPhone-puhelin vaihtaa iPhone 5S -versioon tai edullisempaan iPhone 5C -versioon.

Odotetusti iPhone 5S osoittautuu erityisesti internet-ominaisuuksiltaan nopeimmaksi. Videon tekijä kuitenkin toteaa, että nopeuserot ovat huomattavasti pienempiä tuoreimpien mallien kesken. Siksi hän ei välttämättä suosittele vaihtamaan esimerkiksi iPhone 5 -älypuhelinta uudempaan 5S-malliin pelkän tehovoiman marginaalisen paranemisen vuoksi. Nettikeskusteluissa uusinta lippulaivaa onkin nimitetty vain kosmeettisesti parannelluksi versioksi edeltäjästään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat