80-luvun lakanahitti tekee paluun – näyttävä näky pimeässä

Koti & Asuminen · Terhi Piiroinen

Pimeässä hohtavat asiat ovat aina kiinnostaneet lapsia ja aikuisia. 1980-luvulla oli muotia, että koteihin ostettiin kaikkea uv-valossa hohtavaa tai pimeässä muuten loistavaa. Tällöin liimailtiin muun muassa yöllä keltaisena hehkuvia tähtiä makuuhuoneen kattoihin.

uvlakana13102013

Nyt Millenium-ajan sisustustavarat palaavat kauppojen hyllyille uudenlaisessa muodossa. Tämän hetken kuumin hitti on pimeässä loistavat lakanat. Garnet Hill myy verkkosivuilla jänniä rakettilakanoita, jotka muuttuvat yön tullen omaksi pieneksi avaruudeksi.

Kyseinen printti on kaiketi enemmän pikkupoikien kuin aviovaimojen mieleen. Entäpä mitähän ajattelisi yhden yön vierailulle lähtenyt nainen, jos poikamiehen boksin sänkylakanat olisivatkin rakettiteemaiset ja pimeässä hohtavat?