Janet Jacksonin biologinen kello tikittää – suunnittelee adoptiota

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Janet Jackson pääsi taannoin miljardöörien kerhoon. Hän jakaa hurjan omaisuutensa aviomiehensä bisnesmies Wissam AL Manan kanssa. 47-vuotias kaunotar ei ole enää varsinaisessa lastensaanti-iässä.

Hän suunnittelee kuitenkin perheenlisäyksen hankkimista. Pari etsii nyt sopivaa lasta Jordaniasta tai Syyriasta adoptoitavaksi. Perheenjäsen kertoi Page Six -lehdelle, että adoption on määrä tapahtua pian, ja apuun on pyydetty muun muassa Jordanian kuningatarta Raniaa.

– Hän tietää, ettei raskaus ole korteissa, joten hän suunnittelee adoptointia. Janet on ollut liikuttunut Jordanian ja Syyrian tapahtumista elettyään Yhdysvaltojen ulkopuolella. Ei tiedetä, koska adoptio tapahtuu, mutta se on suunnitelmissa, kertoi toinen lähde Us Weekly -lehdelle.

Janet Jackson on ollut aikaisemmin naimisissa James DeBargen ja Rene Elizondon kanssa. Hän myös tapaili musiikkituottaja Jermaine Dupria seitsemän vuoden ajan, mutta löysi sittemmin elämänkumppanin miljardööri Wissam Al Manasta. Mies on ylistänyt Jacksonia unelmiensa naiseksi mediassa.