Kurt Cobainin lapsuudenkoti myynnissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nirvanan tuore In Utero -levy on kolmen levyn 20-vuotisjuhlajulkaisu. Paketti pitää sisällään yhteensä 70 kappaletta. Monet fanit ovat jääneet kaipaamaan yhtyeen edesmennyttä laulajaa Kurt Cobainia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt jollakin tosifanilla on mahdollisuus asua samassa talossa kuin missä Kurt Cobain kasvoi. Cobainin lapsuudenkoti on nimittäin myynnissä puolen miljoonan dollarin hintaan. Ajoitus on mitä mainioin, sillä kiinteistö tuli kaupattavaksi liki samaan aikaan juhla-albumin kanssa. Talo voidaan hyödyntää esimerkiksi museokäyttöön.

Tuoreella levyllä kuullaan myös ennenjulkaisematon instrumentaalikappale. Lisäksi paketti kattaa kaksi eri versiota In Utero -levystä sekä yli 40 aikaisemmin julkaisematonta demoversiota, livetallennetta ja b-puolta.

Legendan maineesta nauttiva 90-luvun grunge-yhtye Nirvana lopetti toimintansa vuonna 1994, kun yhtyeen 27-vuotias laulaja-kitaristi Kurt Cobain teki itsemurhan. Yhtyeen rumpali Dave Grohl perusti sitemmin Foo Fighters -yhtyeen, joka on nykyään yksi maailman suosituimmista rockbändeistä.