Robin: ”Ihmiset katsovat perääni pidempään”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Robin tekee parhaillaan Boom Kah -levyyn liittyvää promotyötä, mutta normaalisti arki koostuu lähinnä koulupäivistä ja viikot ovat huomattavasti kyseistä kiirepäivää hiljaisempia ja rauhallisempia. Hän kertoo, ettei elämä ole pelkkää nimmareiden jakamista.

– Pystyn kulkemaan kadulla ihan normaalisti ja siten, ettei tarvitse koko ajan jaella nimikirjoituksia. Toki on ihmisiä, jotka hieman katsovat perääni pidempään, mutta yleensä saan liikkua ihan rauhassa kavereiden kanssa, Robin vakuuttelee samaan aikaan, kun levy-yhtiön ikkunan takana on tyttöjoukko ottamassa kuvia sisällä istuvasta laulajasta.

Robin myös myöntää, että joutuu kuuluisuuden takia miettimään tekemisiään tarkemmin. Hän oli äskettäin luokkaretkellä Englannissa, ja siellä hän koki vapauttavaksi sen, ettei kukaan tuntenut laulajaa piiruakaan ja hän sai kulkea täysin rauhassa.

– Kyllä mä jaoin siellä yhden nimmarin, kun joku tunnisti minut vahakabinetissa. Mutta suurin piirtein muuten sain olla todella vapaasti ja pystyin juttelemaan kavereiden kanssa kaikesta.