Cher otti ensimmäisen tatuoinnin takapuoleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikansa legenda ja mittavan uran musiikkibisneksessä tehnyt laulaja Cher viimeistelee parhaillaan uusinta Closer To The Truth -albumiaan. 67-vuotias diiva julkaisi äsken näyttäviä promokuvia Twitter-tilillään. Nyt hän on paljastanut villejä yksityiskohtia elämästään vuosien takaa.

Cherin ja hänen ensimmäisen aviomiehensä Sonny Bonon avioliitto päättyi vuonna 1973. Laulajanainen juhlisti eroa ottamalla takapuoleensa ihkaensimmäisen tatuointinsa. Cher kertoi mustekuvastaan David Lettermanin luotsaamassa keskusteluohjelmassa vieraillessaan. Naisella on ollut enemmänkin tatuointeja elämänsä aikana, mutta osan hän on poistanut laserhoitojen avulla, koska kuvat ovat olleet hänen mielestään vanhanaikaisia.

Cher ei suinkaan ole ensimmäinen takapuoleensa tatuoinut laulaja. Vasta äskettäin mediassa levisi kuva laulaja Cheryl Colen massiivisesta ruusutatuoinnista, joka peitti neitokaisen pepun totaalisesti. Cherin oikea nimi on Cherilyn Sarkisian LaPier ja hän on myynyt urallaan yli 100 miljoonaa äänitettä.