Jos Kuu olisikin lähempänä Maata? Näin pelottavalta se näyttäisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin YouTubeen julkaistusta animaatiosta, jossa esiteltiin uudenlainen taivaankansi. Kyseisessä videossa oli näytetty meille tutut planeetat siten, että ne sijaitsisivat yhtä lähellä Maata kuin Kuu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt saman yetipc1-nimimerkin luoma animaatio näyttää taivaalle luodun superkokoisen Kuun. Animaatiossa oleva Kuu on yhtä lähellä maapalloa kuin ISS-avaruusasema. Taustamaisema on kuvattu Alabaman Huntsvillessä. Animaatio on luotu tarkoilla ja aidoilla mittasuhteilla.

Avaruus on aina kiehtonut ihmisiä. Kerroimme hiljattain teoriasta, jonka mukaan galaksissamme olisi peräti 60 miljardia elämisen jollain tasolla mahdollistavaa planeettaa. Se on yli tuplasti enemmän kuin aiemmin on arveltu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat