Kolmasosa naisista pettyy kosintaansa – tässä yleisin syy

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteisin kosinta lienee se, että mies vie naisensa illalliselle kynttilän ja ruusujen koristeleman pöydän ääreen. Tämä voi tapahtua myös ulkomailla tai muussa erikoisessa kohteessa. Ruoan jälkeen mies menee yhden polven varaan ja lausuu: ”Minä rakastan sinua, tulisitko vaimokseni?”.

Olemme saaneet lukea ikimuistoisista kosinnoista usein, ja vaikka kaikki naiset eivät välttämättä tarvitsisikaan Eiffel-tornin edessä tapahtuvaa rakkaudenosoitusta, on osa neitokaisista suorastaan pettynyt kosintaansa. Tämä käy ilmi Hot Pink -yrityksen teettämästä kyselystä, johon vastasi 2.000 naimisissa olevaa brittinaista.

Kolmasosa naisista myönsi, että olivat kuvitelleet tilanteen huomattavasti satumaisemmaksi, mitä se loppupeleissä oli. Eniten naisia harmitti kosintapaikka. 26 prosenttia kyselyyn vastanneista olisi tahtonut tilanteeseen enemmän romantiikkaa ja 15 prosenttia kaipaili yllätyksellisyyden perään.

Daily Mail paljastaa, että naiset pitävät persoonallisista ja heidän näköisistään kosinnoista, ja 17 prosenttia olisi olettanut, että tuleva kumppani olisi räätälöinyt h-hetken enemmän heitä miellyttäväksi. Myös sormus tuotti osalle harmaita hiuksia.

Yli 25 prosenttia olisikin valmis vaihtamaan sormuksensa parempaan ja näyttävämpään versioon – mikäli vain kehtaisivat. Silti 56 prosenttia naisista sanoi, että kosinnan ei välttämättä tarvitse tapahtua toisen polven varassa tai siten, että mies käy ensin pyytämässä kättä naisen isältä.