Lindsay Lohan on taas sinkku – suhde ei toiminutkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Lindsay Lohania koskevat uutiset ovat keskittyneet tänä vuonna lähinnä neitokaisen käyttämiin päihteisiin tai niistä eroon pääsemiseen. Harvemmin nainen on loistanut hänen ammattiinsa liittyvissä aiheissa, saati rakkauselämää raottavissa artikkeleissa.

Tilanteeseen tuli kuitenkin muutos, kun Lindsayn Lohanin lähipiiristä kuiskittiin, että hän olisi alkanut tapailla pitkäaikaista ystäväänsä, jenkkipallopelaaja Matt Nordgreniä. Valitettavasti rakkaustarina päättyi ennen kuin se kerkesi edes kunnolla alkaa. Lohanin ja Nordgrenin aikataulut ja välimatkat osoittautuivat liian hankaliksi treffailemisen kannalta, Us Magazine kertoo.

Nordgren kuitenkin kunnioittaa punakutrista näyttelijää suuresti, ja miehen kerrotaan tukeneen näyttelijätärtä hänen vieroitushoitonsa aikana. Lindsay Lohan on kulkenut viime ajat henkilökohtaisen raittiusvalmentajan seurassa, koska haluaa tosissaan saada otteen elämästä. Hän elää parhaillaan New Yorkissa mallina työskentelevän Ali-siskonsa kanssa.