Mitä eväitä viet töihin? Lounas paljastaa persoonallisuutesi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Karkeasti ajateltuna lounastottumukset voidaan jakaa ihmisiin, jotka ottavat töihin mukaan eväitä ja niihin, jotka käyvät syömässä päivittäin ulkona. Toki työpaikan tarjoamat lounassetelit tai ruokalat vaikuttavat työpäivien ruokailutottumuksiin, mutta nyt on selvitetty eväiden merkitys ihmisen persoonallisuudessa.

Mikäli kannat lounaasi hyvin pakatussa eväsrasiassa töihin, kertoo se, että olet organisoiva tyyppi. Omat ja huolellisesti valmistetut eväät kertovat tekijänsä luonteen olevan säästäväinen, huomaavainen ja huolellinen. Eväisiin panostavalla ihmisellä on käytännön asiat hallussa, ja hänen käsilaukustaan löytyy todennäköisesti aina tahranpoistajaa ja laastareita.

Kevyttä keittolounasta suosivat ihmiset ovat seikkailunhaluisia ihmisiä, mutta sielultaan he rakastavat kodin lämpöä. Heidän mielestään mikään ei hyväile vatsalaukkua kuin tuore, mutta lämmin ateria keskellä päivää. Heille mukavuus on kaiken a ja o.

Entäpä jugurttilounasta nauttivat ihmiset? Tuhdin lounaan ystävät kummastelevat yleensä työkavereitaan, jotka suoriutuvat päivistään pelkän maitotuotteen avulla. Jogurttipurkki riittää yleensä ihmisille, jotka eivät välitä lounaasta, mutta tahtovat syödä energiatasonsa ylläpitämiseksi edes jotain. Nämä ihmiset ovat luonteeltaan kiireisiä, mutta jollain tasolla terveystietoisia henkilöitä.

Roskaruoan tai noutoravinnon jämiä lounaaksi kantava on yleensä ihminen, joka tarttuu hetkeen ja nauttii elämän aurinkoisesta puolesta. Hänen mukaansa elämä on elämistä varten. Entäpä työntekijät, jotka tulevat töihin tyhjin käsin? He ovat yleensä ihmisiä, jotka ovat yksinkertaisesti liian kiireisiä ajattelemaan edes syömistä.

Toisaalta ilman eväitä työskentelevät tyypit voivat nauttia pientä purtavaa pitkin päivää sen sijaan, että nauttisivat kerralla yhtä kunnon lounasta. Jotkut ovat sanoneet, että nälkäisenä pystyy parempiin suorituksiin, joten ehkäpä salaisuus piilee tässä olettamuksessa, The Stir -lehti pohtii. Mihin eväsryhmään sinä kuulut?