Selena Gomez jahtaa kummituksia – paljasti yliluonnollisen kokemuksensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieberin pitkäaikainen mielitietty ja laulaja-näyttelijänä tunnettu Selena Gomez kertoi äskettäin haaveilevansa pahan tytön elokuvarooleista. Teinikomediat eivät enää kiinnosta neitokaista. Nyt kauniskasvoinen tähti on aloittanut uuden pelottavan harrastuksen.

Selena Gomez jahtaa nimittäin kummituksia. Vastikään brittiläisessä Kiss FM -radiokanavan haastattelussa piipahtanut 21-vuotias nainen kertoo rakastavansa pelkäämisen tunnetta ja jännitystä. Hän muun muassa rakastaa käydä vanhoissa ja hylätyissä rakennuksissa henkiä metsästämässä.

– Pidän pelon tunteesta. Minusta on mahtavaa käydä kummitustaloissa ja äsken kävin sairaalassa, jossa on aaveita. Se oli todella outoa. Otin mukaani pelkästään tyttöjä, vaikka olisi ehkäpä pitänyt liittää seuraan myös poikia, Selena kertoi.

– Näimme siellä asioita. Kävelimme esimerkiksi yhteen huoneeseen, joka oli aluksi hiljainen, mutta sitten sieltä alkoi kuulua ääniä. En tiedä minkä asian kanssa olimme tekemisissä, mutta ne asiat mitä sain tietää paikasta olivat järisyttäviä.

– Se oli niin pelottavaa. Kerran näin pienen pojan istumassa lavuaarissa kun olin suihkussa ja säikähdin sitä suuresti. Ensin ajattelin olevani hullu, mutta voin vaikka vannoa, että poika istui oikeasti käsienpesualtaassa ja potki toista jalkaansa. Lopulta minun oli muutettava asunnosta pois.