Maalia kaiuttimeen – tässä upea näky satakertaisesti hidastettuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa on julkaistu runsaasti videoita, joissa näytetään mielenkiintoisia tilanteita tai fysikaalisia ilmiöitä hidastettuina. Perinteisin tapaus lienee vesi-ilmapallon tai muun esineen lävistävän luodin esittäminen suurnopeuskameran linssin läpi kuvattuna.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs kaksikko esittelee, miltä kaiuttimissa roiskuva maali näyttää hidastettuna. Mielenkiintoinen video näyttää upealla tavalla äänen ja basson voiman. Video on kuvattu 2.500 kuvaa sekunnissa ottavalla suurnopeuskameralla. Maalipisarat roiskuvat musiikin tahdissa kuin värikäs tanssiryhmä.

YouTubessa edesottamuksiaan kuvaava kaksikko The Slow Mo Guys on testannut hidastettuja videoita muun muassa vedenalaisten luotien ja erilaisten räjähdysten kanssa. Kaiuttimissa roiskuvaa maalia on ihastellut jo liki kaksi miljoonaa katsojaa.