Lentokenttätyöntekijöiden törkeä tempaus: Kirjoittivat matkalaukkuun ”Olen homo”

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kuten tiedetään, saattaa lentokentillä työskennellä toisinaan myös epärehellistä väkeä ja siksi kaikki arvokkaimmat esineet tulisikin ottaa käsimatkatavaroihin lentojen ajaksi. Toisinaan ruumaan menevät laukut katoavat tai joutuvat ilkivallan kohteeksi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt eräs lentomatkustaja pöyristyi pahanpäiväisesti, kun hänen matkalaukkuunsa oli kirjoitettu tunnistetarroilla ja kissan kokoisilla kirjaimilla I AM GAY, eli olen homo. Selvitystyön tuloksena kävi ilmi, että kyseinen teko on Jetstar-halpalentoyhtiön työntekijän aikaansaannos. Matkalaukun omistaja twiittasi kuvan julkisuuteen, ja kertoi siitä myöhemmin blogissaan, mutta ei vaatinut työntekijälle potkuja.

Kahden lapsen isän laukku oli tullut hihnalle ensimmäisenä, joten kaikki matkatavaroitaan ruumasta odottaneet kanssamatkustajat olivat nähneet laukun. Mies sai kertomansa mukaan kummastelevia katseita osakseen ja täten hän ymmärtää paremmin seksuaalisen vähemmistön edustajia ja heidän kohtaamia paineita. Hän itse on hetero. The Sydney Morning Heraldin mukaan lentoyhtiö pahoittelee syvästi tapahtunutta.