Sandra Bullock debytoi räppärinä – esitteli taitojaan keskusteluohjelmassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Heat -elokuvaa tähdittävä Sandra Bullock luetellaan usein maailman kauneimpien näyttelijöiden kastiin. Hänen pähkinänruskeat silmänsä tuikkivat söpön tyttömäisissä kasvonpiirteissä veikeästi. Nyt Sandra on esitellyt räppitaitojaan The Jonathan Ross Show’ssa vieraillessaan.

Sandra Bullock esitti Sugarhill Gang’sin kappaleen nimeltään Rapper’s Delight. Hän paljasti opetelleensa sanat aikoinaan tehdäkseen vaikutuksen ihailemaansa poikaan. Sandra antoi näytteen taidoistaan keskusteluohjelman vieraana ja jäädytti juontajan sekä sai yleisön villiksi.

Sandra Anette Bullock asui Saksassa 12-vuotiaaksi asti ja hänellä on edelleen Saksan kansalaisuus. Hänen äitinsä on saksalainen oopperalaulaja ja laulunopettaja. Näyttelijätär harrasti lapsuudessaan balettia ja teki pieniä sivurooleja äitinsä ooppera-näytöksissä. Bullock nousi Hollywoodin tähtikaartiin vuonna 1994 läpimurtoroolillaan elokuvassa Speed. Sittemmin kaunotar on esiintynyt lukuisissa menestyselokuvissa kuten Oscar-palkitussa elokuvassa Crash.