Katie Holmes löysi uuden rakkaan – suhde Jamie Foxxin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katie Holmes lukeutuu Hollywoodin seuratuimpiin naistähtiin. Dawson’s Creek -sarjassa 1990-luvun loppupuolella läpimurtonsa tehnyt Holmes oli naimisissa Tom Cruisen kanssa vuodesta 2006 lähtien, mutta pariskunta erosi viime vuonna.

Nyt Holmesin sinkkupäivien huhutaan olevan ohi, sillä nainen on liitetty romanttisessa mielessä näyttelijä Jamie Foxxiin. Pariskunnan suhteen kerrotaan lämmenneen jo elokuussa. In Touchin mukaan he ovat yrittäneet pitää suhteensa salassa, sillä Jamien tiedetään kuuluvan Cruisen ystäväpiiriin usean vuoden takaa .

Tuoreet sydänkäpyset ovat tapailleet salaa vuorotellen toistensa New Yorkin kodeissa. Muun muassa Foxxin limusiininkuljettaja on myöntänyt kuskanneensa Holmesia kaupungissa. Jamie Foxx on listattu usein kuumimpien sinkkuisien kastiin.

Myös Tom Cruisen tiedetään etsivän itselleen uutta vaimoa rinnalleen. Arvonsa tietävä mies ei suinkaan tyydy tavalliseen naiseen, vaan hänellä on kovat kriteerit seuraavalle elämänkumppanilleen. Uuden rouva Cruisen on täytynyt olla skientologiakirkon jäsen viisi vuotta, ja hänen täytyy työskennellä viihdemaailmassa. Mies arvostaa naisessaan älykkyyttä, ja ihannenainen olisi iältään noin kolmekymmentä vuotta.