Miley Cyrus pokasi mediamogulin pojan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuskin kukaan ihminen yhdistää Miley Cyrusia enää lapsitähti Hannah Montanaan. Mikäli tämä on ollut naisen viimeaikaisten tekojen tavoitteena, voidaan hänen sanoa onnistuneen. Nyt laulaja on löytänyt rinnalleen uuden miehen.

Huomion keskipisteenä olemista rakastava Miley on kaapannut kainaloonsa valokuvaajana työskentelevän miehen. The Rolling Stone -lehden valokuvaaja Theo Wenner on saanut Miley sukat pyörimään jaloissa ja nainen hehkuttaa 26-vuotiasta miestä taukoamatta, Femail First paljastaa.

Pariskunta on nähty yhdessä muun muassa New Yorkissa, jossa vietettiin hiljattain Mileyn Bangerz-levynjulkistamisjuhlia. Theo Wenner on aiemmin deittaillut muun muassa Liv Tyleria vuonna 2011. Hän on The Rolling Stone -lehden omistajan ja päätoimittajan Jann Wennerin poika.

Miley Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista. Pari oli yhdessä useamman vuoden, mutta nousevan näyttelijämiehen uskotaan peläneen maineensa menettämistä Mileyn härskien mediatempausten vuoksi.