Orlando Bloom paljasti: Täysin alasti valkokankaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Orlando Bloom muistetaan erityisesti rooleistaan suosituissa Taru sormusten herrasta ja Pirates of the Caribbean -elokuvasarjoissa. Tänä vuonna tähti palaa Legolas-haltijan rooliin Hobitti: Smaugin autioittama maa -elokuvassa.

36-vuotiaan näyttelijän naisfaneille on luvassa ilouutisia, sillä hänet tullaan tulevaisuudessa näkemään valkokankaalla ilkosillaan. Orlando Bloom oli mukana Watch What Happens Live -ohjelmassa, joka tarjosi kotikatsojille mahdollisuuden kysyä tähdeltä kysymyksiä. Yksi katsoja tivasi Orlandolta, tullaanko hänet näkemään joskus valkokankaalla alasti. Vastaus oli myöntävä.

– Olet onnekas, sillä aikaisemmin tänä vuonna vietin seitsemän päivää kuvauspaikalla pelkässä ”penissukassa” alastonkohtausta tehdessäni. Elokuvan nimi on Zulu. Elokuva sai ensi-iltansa Cannesissa. Tulet näkemään Orlando Bloomin täysin alasti, Orlando Blood paljasti.

Iso-Britannialainen näyttelijä Orlando Bloom on naimisissa mallikaunotar Miranda Kerrin kanssa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Aikaisemmin tänä vuonna Miranda Kerr paljasti The Gloss -sivuston haastattelussa, että Orlandolla on jalkafetissi.