#starbucksfail naurattaa netissä – Anna-Kaisasta tuli Grondakaiser

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Starbucks-kahviloissa on tapana, että kassa kysyy asiakkaan nimen. Nimi kirjoitetaan tussilla tilatun juoman kylkeen ja huudetaan kovaäänisesti kahvilassa, kun asiakas voi noutaa mukinsa. Kuten arvata saattaa, kuulevat kassaneidit nimen toisinaan erittäin väärin.

Etenkin vierasmaalaiset nimet vääntyvät Starbucksissa helposti hullunkuriseen muotoon. Staran toimitus on saanut käsiinsä kuvan, jossa Anna-Kaisan nimi muuttui Grondakaiseriksi. Verkossa leviää myös hashtag, joka kokoaa hauskimmat Starbucksin kirjoitusmokat yhteen. #starbucksfail on liitetty esimerkiksi Jaredin julkaiseman juomakuvan kylkeen, koska kupissa ei suinkaan lue hänen nimensä, vaan omituinen Jerol-versio.

Sama kävi myös Beccalle, jonka nimi muuttui kahvilassa Ginaksi, ja Karlalle, josta tuli kassaneidin myötä Color. Hauskat väännökset jatkuvat myös Julian kohdalla, kun hänen nimekseen oli tuntemattomasta syystä kirjoitettu Juelea. Toisinaan nimet eivät muistuta edes alkuperäistä. Esimerkkejä on riittämiin, kerro sinä myös omasi.